TALENT Class Level Up 1 en 2

(leeftijd vanaf 18 jaar )

Vooropleiding van tenminste 3 jaar achter de rug? Dan kan je bij INSPIRE naar Level up 1 of Level Up 2. Je hebt je richting bepaalt en in dit jaar kan je je ambities en (hoofd) vakken nog extra gaan ontwikkelen en versterken.

Het hele lichaam wordt getraind waarbij er aandacht is voor een goede lichaamshouding, kracht, balans, lenigheid en coördinatie. Daarnaast is er ook aandacht voor anatomie, gezonde voeding, blessurepreventie en persoonlijke coaching. Theorie & praktijk gaan hand in hand en is dit je uitvoerende jaar waardoor je een mooie portofolio mag gaan samenstellen.
Niet te vergeten ook organisatorisch: Als klas werk je samen aan een eigen productie. De opleiding heeft drie pijlers: je leert, je doceert en je werkt uit. Bovendien krijgen de leerlingen de kans om deel te nemen aan voorstellingen, en diverse presentaties bij zowel INSPIRE als bij externe producties.

Om in te stromen in TC Level UP 1 en TC Level up 2 moeten leerlingen auditie doen. Daarnaast kijken wij naar welke vooropleiding je hebt gehad wanneer je deze niet hebt afgrond bij Inspire Academy.

Vierde praktijkles

De 4de praktijkles mag je blijven doen maar is geen verplichting meer. We raden je wel aan welke les(sen) je eventueel kan volgen bij INSPIRE Art School.

Testlessen

Ook bij TC Level Up krijg je testlessen. Dit zijn metingen door het jaar heen om te zien wat je expertise is, waar je helemaal voor gaat en waar je jezelf in hebt versterkt. Er word een x-aantal weken naar deze les toegewerkt en in de week voor de vakantie (tenzij anders word gecommuniceerd) worden de testlessen afgenomen. Je laat o.a je eigen choreografie zien aan een aantal docenten. Bij Level up A en Level Up B ontvang je een certificaat na het behalen van je vooropleiding.

Kledingvoorschriften

INSPIRE Art School en INSPIRE Academy hanteren kledingvoorschriften. Iedere cursist dient zich hieraan te houden. De juiste kleding zorgt ervoor dat de dansbewegingen goed zichtbaar zijn voor de docent, er eenheid is in de groep, de juiste danskleding de verschillende dansstijlen ten goede komt en met oog op presentaties en voorstellingen. Anders dan de aangegeven kleding wordt niet als juist bevonden en INSPIRE Art School en INSPIRE Academy kan de cursist verplichten het juiste kledingstuk te laten aanschaffen. Kik hier voor meer informatie over Kledingvoorschriften of kijk op www.inspire-design.nl.

Extra activititen

Gedurende het schooljaar zullen de leerlingen dansacademies en dansvoorstellingen bezoeken. Je gaat stage lopen in de lessen waar jij je expertise wilt gaan uitbreiden. Rond de maanden juni/juli vindt de leerlingenvoorstelling van INSPIRE plaats en uiteraard zullen de leerlingen van de vooropleiding daar ook in mee dansen. Rond kerst vindt de voorstelling plaats die uitgevoerd wordt door de leerlingen van de vooropleiding. Level up 1 en Level up 2 werkt aan een eigen productie! Dat betekent dat we werken aan 3 producties/voorstellingen per schooljaar.

Ook werken we samen met INSPIRE Video Productions. Twee keer per jaar komt er een gastdocent/artiest op visite die jullie meer leert over een betreffende vak.

Kosten

Contributie
TC 3: 35 lesweken, 2 uur per week, €640,- €9,14 per uur.
September t/m eindvoorstelling.
17 lesweken, 2 uur per week: €322,66. €9,49 per uur.
Februari t/m eindvoorstelling.
Inschrijfkosten: éénmalig €12,-
Betaling gaat via automatische incasso.
Er zijn 3 opties:
– Per semester ( 3 x per jaar )
– Per maand ( 10 x per jaar )
– Éénmalig met € 12,- korting op het schooljaar.
De eventuele reguliere lessen die je naast de vooropleiding volgt, betaal je
apart aan INSPIRE Art School.

VRAGEN?
Stuur een email naar vooropleiding@inspire.co.nl

Meld je aan voor een auditie!