INSPIRE Music

Bij INSPIRE Music kunnen jong en oud kiezen voor verschillende soorten muzieklessen. Hieronder lees je het aanbod voor 2018-2019!

Wil je je inschrijven voor danslessen voor het seizoen 2018-2019? Hier ga je naar het inschrijfformulier.

PIANOLES | Privéles op aanvraag | Voor jong en oud!

Wat is het mooi, of je nu beginner of gevorderde bent, bij Inspire helpen wij je verder jouw muzikale talenten te ontdekken. Afhankelijk van wat de leerling wilt leren stellen de docenten het lesprogramma samen. Voor het spelen van verschillende stijlen is meestal dezelfde basis nodig. Het leren van akkoorden en het kunnen begeleiden ervan. Jouw wensen staan centraal bij onze lessen. Je krijgt een goede basis, wij leren je van noten spelen. Wij helpen je verder om te gaan spelen met akkoorden, improviseren, samen spelen of zelfs anderen te begeleiden. Onze methodes sluiten daar op aan. Meld je nu aan (inschrijfformulier) en samen gaan we het pianospelen ontdekken!

GITAARLES | Op aanvraag | Voor jong en oud!

Gitaar leren spelen? Stap in en leer gitaar spelen aan de hand van een mooi cursuspakket op maat voor jou. Wij zorgen ervoor dat je stap voor stap de gitaar steeds beter leert kennen & gaan ervoor om jou muzikale talenten te ontplooien. Meld je nu aan (inschrijfformulier) en samen gaan we het gitaarspelen ontplooien!

DRUMLES | Op aanvraag | Voor jong en oud!

Gevoel voor ritme en wil je graag ook achter een drumstel kruipen en dat ontwikkelen? We spelen in op persoonlijke muzikale wensen. Er wordt aandacht besteedt aan o.a. techniek, theorie, sound en houding. Meld je nu aan (inschrijfformulier) en samen gaan we het drummen ontwikkelen!

ZANGLES | Privéles op aanvraag

Voor iedereen die wil zingen! Zang voor beginners maar ook voor gevorderden.

Technieken en oefeningen helpen en met een combinatie van de juiste genre die bij jouw stem past en jouw persoonlijkheid heb je een perfecte combi! Wij ondersteunen je en coachen je om het praktisch toepasbaar te maken. Bruikbare tools en tips en jouw stem centraal zetten en grenzen te verleggen. Meld je nu aan (inschrijfformulier) en samen gaan we grenzen verleggen!

KINDERKOOR | Dinsdagmiddag

Inspire biedt unieke koorlessen en vocal lessen aan speciaal voor kinderen. Leuke lessen die bol staan van het plezier in het met elkaar te zingen. Het instuderen van super leuke nummers en liedjes die speciaal zijn geschreven voor het kinderkoor.  En natuurlijk leren we zang oefeningen en technieken. We gaan voor samen, want ‘samen zijn we sterker’  En samen maken we volume!

Elke week zingen we 1 uur met elkaar, willen we groeien, en werken we naar onze outreach! Meld je nu aan (inschrijfformulier) en samen gaan we werken aan ons koor!

INSPIRE CHOIR | Elke laatste maandagavond van de maand.

Meer informatie volgt in het najaar. Meld je nu aan (inschrijfformulier) als je meer informatie wilt.