Inspire Art School

Voor het seizoen 2018-2019 hebben we weer veel lessen: INSPIRE Dance, INSPIRE Theater en INSPIRE Music.

INSPIRE Dance

Voor de allerjongste onder ons zijn er cursussen waar ze op een spelende manier kennis kunnen maken met dans en technieken. Voor de kinderen zijn er verschillende groepen samengesteld zodat je een keuze kan maken welke dans discipline het beste bij de kinderen passen. De kinderen krijgen vaak een combinatie cursus zodat ze van alles kunnen proeven.

Voor de tieners zijn er lessen af te nemen waarbij je werkt om choreografieën helemaal af te krijgen, werkt aan lenigheid en krachttraining. Ook hier kunnen ze kiezen welke dansvormen het beste bij ze passen. Jongvolwassen en volwassenen hebben de keuze uit het lesaanbod voor een jaar of de cursussen van 12 weken.

INSPIRE Theater

In de theatergroepen werken we graag met verschillende leeftijden zodat we mooie sketches en verhalen kunnen neerzetten. Voor de kinderen is er musical- theater en krijgen ze ook dans en zang in de cursus. Vanaf 6/7 jaar kan je al deelnemen.

INSPIRE Music

De cursussen kunnen over het algemeen als privéles worden afgenomen. In overleg kunnen we leerlingen samen plaatsen. Vanaf 7 jaar kan je deelnemen.