INSPIRE Academy

INSPIRE Academy is opgericht met als doel om een vooropleiding aan te kunnen bieden voor jongeren voor diverse mbo of hbo kunst, dans, artiest opleidingen. Ook voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar bieden wij een vooropleiding aan.

INSPIRE Academy helpt de studenten hun unieke gaves, talenten, dromen en potenties, te ontdekken, ontwikkelen en versterken in goede balans met plezier, energie en passie!

INSPIRE Academy streeft erna om onze studenten toe te rusten met leiderschapskwaliteiten en het vertrouwen om hun ideeën en meningen te verkennen door middel van o.a projectgerichte onderwijs. Het onderwijs is gebaseerd op het groeien in geloof, het verdiepen in Gods woord, in het groeien van kennis uit de bijbel en op het groeien van techniek, kennis en het uitvoeren op elk gebied van de gekozen vakken van creatieve en artistieke kunsten.

Dansen, zingen of acteren – voor veel jongens en meisjes is dit hun lust en hun leven. Door deze passie kunnen ze op een leuke en verantwoorde wijze ontsnappen aan het jachtige leven van alledag. Tegelijk leren ze samenwerken met leeftijdsgenoten, met wie ze minimaal één liefde delen, creative arts, dus.

Kinderen die ervan dromen om later iets met deze creatieve vakken te gaan doen, moeten daar op jonge leeftijd mee beginnen. En dat kan bij INSPIRE. Want wij bieden naast de doordeweekse lessen ook opleidingen aan jongens en meisjes vanaf 7 jaar. Via een vooropleiding genaamd Talent Classes bij INSPIRE Academy kunnen jonge mensen de eerste stappen zetten in de richting van een mogelijke professionele dans, zang en/of artiest carrière.

Vooropleiding

INSPIRE Academy start met de vooropleiding. Bij deze unieke vooropleiding worden leerlingen intensief getraind en begeleid naar een mogelijke professionele toekomst in de gekozen vakken.

De vooropleiding is bedoeld voor kinderen in groep 5 t/m 8 ( leeftijd 7 t/m 12 jaar), voor leerlingen van de middelbare school ( leeftijd 12 t/m 17 jaar ) en heeft een o.a. ook een oriënterend karakter. Het INSPIRE lesplan is met name in het laatste jaar van de vooropleiding van belang om de juiste keuze en richting te bepalen.

Discipline en passie zijn belangrijke eigenschappen voor deelname aan de vooropleiding.

Om deel te kunnen nemen aan de vooropleiding, moeten leerlingen eerst auditie doen. Daarbij wordt o.a gekeken naar de lichamelijke conditie en mogelijkheden, lenigheid, muzikaliteit en creativiteit. Voor meer informatie over audities kunt u de website in de gaten houden en/of een mail sturen naar vooropleiding@inspire.co.nl.